Jerk Off Instructor Mistress T

Het godinnenverhaal van Jerk Off modellen kan met alle middelen worden opgebouwd. In het volgende vignet laat Mistress T haar lichaam eerst uitvoerig door jouw blikken bewonderen. Ze verwoordt jouw seksueel verlangen en streelt al jouw zintuigen. De tastzin, smaak en reuk worden geactiveerd uitmondend in het verlangen deze godin te mogen kussen. De godin doseert afstand en nabijheid. Ze komt nabij en neemt weer afstand zowel met beeld als met geluid. Haar stem is afwisselend hard en zacht, gewoon, rustig sprekend of intiem, indringend, geil fluisterend. Verschillende erogene zones worden in beeld gebracht en verdwijnen weer uit beeld. Lippen volrood in beeld, tong likkend langs deze rode lippen, grote ogen kijken je doordringend aan, borsten en billen worden in je gezicht geduwd, haar pussy kun je bijna ruiken. Nee, zij bedankt jou niet, jij moet haar bedanken, voor haar instructies. Als dominatrix geeft Mistress T dit duidelijk te kennen.

Imagine that you are right here….so close…to my pussy…mmm…ahhh…those beautiful tits…mmm?…those lips…mmm?…and that ass!…you’re so excited, aren’t you?….just to be able to look at me…look at my beautiful figure…ah it’s driving you mad, isn’t it?…you know you can never have a woman like me…a woman so unobtainable…out of reach…mmm?…a beautiful…confident…dominant woman…you just love to serve…me in person with you…to give up control…to make yourself vulnerable to me…mmm?…I know how obsessed you are with me…how addicted you are…you think that I am your dream woman…mmm…goddess…you just love to stroke to me…don’t you?…you can’t get enough, can you?..so I want you to stroke for me….mmm…stroke…ahhh…give me all the orgasm I deserve, mmm…stroke it faster and harder now, come on!…get yourself right to the edge…imagine that you’re kneeling behind…mmm…
ready to lick and kiss and worship that ass!…ahhh…be a good boy…mmm…come for me!..can you imagine that your tongue is right in there?…licking and worshipping and kissing that ass…mmm, that’s my good little fucking slut!…that’s a good boy…just do as you’re told!…come for me!…show me how much you can ejaculate for me…mmm, that’s a good boy…that’s exactly what you wanna be!…mmm…good boy!…now thank me…one more kiss…kiss!..thank me for telling you what to do…cause you need it, you ache it and you crave for… and if you are not grateful?….you won’t get it anymore!… good… mmm… such a good boy… now… until next time…mmm…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>